Cases

CASES

EKSEMPLER PÅ KLAR KOMMUNIKATION


Jeg har både erfaring med tekster til web- og printmedier og med optagelse og redigering af mobilvideoer.


Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de opgaver, jeg har løst på mine tidligere arbejdspladser.


REKRUTTERING


Udvikling af folder og hjemmeside til potentielle økonomielever ved Statens Administration.


Statens Administration ansætter hvert år økonomielever. Arbejdspladsen er flyttet fra København til Hjørring i 2016 og har brug for at gøre potentielle elever opmærksom på elevpladserne.

Jeg var i 2018 med til at tage billeder og skrive tekst til en rekrutteringsfolder og til Statens Administrations hjemmeside.

Elevfolder Statens Administration

TRYKT STUDIEGUIDE


Udvikling af nyt koncept for trykt studieguide for Aalborg Universitet og for den nordjyske professionshøjskole UCN.


Aalborg Universitets trykte studieguide præsenterer alle universitetets bachelor- og kandidatuddannelser. Som tovholder på produktionen stod jeg for udvikling af nyt koncept. På baggrund af omfattende brugerundersøgelser med 1.600 respondenter udviklede vi nyt formål og design og fik skrevet nye tekster, der blev suppleret med faktaark for hver uddannelse på universitetets hjemmeside. Første udgave udkom i 2015 og på baggrund af evalueringer blev konceptet finpudset i 2016.


UCN, den nordjyske professionshøjskole, blev dannet i 2007. Jeg var med til at udvikle institutionens første studieguide i 2008 og de følgende frem til 2012. I 2011 blev studieguiden som noget nyt udformet som et magasin med interviews med studerende fra alle uddannelser. De studerende fik de samme spørgsmål, så det var muligt for de uddannelsessøgende at sammenligne uddannelser på tværs.

KONTAKT

  Tel: +45 20 946 746

  Væverens Sidevej 3

  9000 Aalborg


KLAR KOMMUNIKATION

Mangler du ord?

Find dem med Klar Kommunikation!

MAGASINER


Som redaktør af Aalborg Universitets blad UGLEN i 2012-2013 var jeg blandt andet med til at indføre nyt design på bladet.


Jeg fungerede både som redaktør og primær journalist på UGLEN. Bladet blev på baggrund af brugerundersøgelser nedlagt i 2013 og erstattet af en internt rettet medarbejderportal, AAU Inside.


Se alle udgaver i min redaktørperiode nedenfor.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.

STRATEGI OG ÅRSRAPPORT


Aalborg Universitets strategi for perioden 2016-2021 har jeg været redaktør på. Jeg stod også for udviklingen og opbygningen af et særligt strategisite i perioden, hvor strategien blev formuleret og siden for implementeringsfasen.


Årsrapporter har jeg været med til at skrive på både Aalborg Universitet og ved den nordjyske professionshøjskole UCN.


Se eksempel på strategidokument og årsrapport nedenfor.